Barion Pixel

Óvodai Plakátnaptár 2023 – 24.

Szerző:

Óvodai segédanyag

Ovis Plakátnaptár a 2023 – 2024-es nevelési évre /garanciával/ 599 forintért

Évről-évre nagy sikernek örvend az az összesítő plakátnaptár, amelyet minden év augusztusában teszünk közzé kollégáinknak, olvasóinknak, követőinknek.

Kinek készült idén? Mindenkinek!

Elsősorban óvodapedagógusoknak, és olyan szülőknek állítottuk össze, akiknek óvodás korú gyermekük van.  A célja mindig ugyanaz: segíteni a tervezést a gyermekek színes, óvodai programjaihoz. Erősíteni a hatékony időmenedzsmentet, vagyis azt a lehetőséget, hogy jusson idő meleg kávéra is.

Azoknak az embereknek ajánljuk, akik egyben szeretnék látni a teljes nevelési évet. Éppen ezért tartalmazza az összes jeles napot, “zöld”-,  és keresztény ünnepünket, valamint a szünetek (jelenleg hatályos) rendjét is. Az esetleges változtatásokat követve, módosítjuk a naptárt, és újraküldjük mindenkinek, aki megrendelte.

Ez a naptár egy A/3-as méretű PDF dokumentum, ami fekete-fehérben vagy A/4-ben nyomtatva is olvasható. Csak egyszer kell letölteni, és már mehet is a telefonra, számítógépre, vagy nyomtatva szobába, nevelőibe, vagy bármely helyiségbe, ahol hirtelen szükség lehet rá.

A kép illusztráció, a tartalom védelme miatt homályos.
A megvásárolt naptár természetesen tökéletesen éles lesz.

Miért jó ez Önnek?

Segíti a tervezést!

Könnyen áttekinthető rajta az egész nevelési év, ezért segíti a tervezést, a színes programok előkészítését. Hatékonyabb időmenedzsmentet tesz lehetővé.

Garanciális. Tessék ????

Igen, garanciális. Ez ebben az esetben azt jelenti, hogy ha változás történik az év folyamán, pl. a szünetek tekintetében, akkor módosítjuk és újraküldjük a PDF fájlt minden egyes vásárlónak.

NYOMTATÓBARÁT

PDF formátumú A/3-as méretű fájl, ami kisebb, A/4-es méretben is nyomtatható. Fekete-fehérben is jól olvasható, ezért ha csak fekete-fehér nyomtató áll rendelkezésre, akkor is érdemes beszerezni.

MÁSOLHATÓ

A letöltés után digitális formában másolható, tagintézmények részére továbbítható is.

Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbben ezt kérdezik a naptárral kapcsolatban.

Hogy kapom meg a naptárat?

A naptárat a megrendeléskor megadott email címre küldjük el, legkésőbb 12 órával a vételár kifizetését követően. Ez egy digitális termék, ami PDF formátumban érkezik meg a levelesládájába. A megnyitásához Adobe Acrobat Readerre van szükség, ami a világ legelterjedtebb dokumentum-olvasója. Ha nem rendelkezik vele, innen tudja letölteni.

Mi történt, ha nem látom a leveleim között?

Ha a beérkező levelei között nem látja a zsongoda@gmail.com -ról érkező levelet, kérjük nézze meg a “SPAM”, és a “PROMÓCIÓK” nevű mappát is. Ott kell lennie. Ha ott sincs, akkor kérem írjon nekünk üzenetet a fenti email címre, és azonnal orvosoljuk a problémát.

Hányszor tölthetem le?

Ahányszor csak szeretné! Nincs letöltési korlát, tehát amíg a hozzáféréssel kapott emailt nem törli ki, bármikor letöltheti onnan.

Mekkora méretű a naptár?

Ez egy 6,88 megabájtos PDF dokumentum, amelyet A/3-as (42 cm x 29,7 cm) méretű nyomtatáshoz optimalizáltunk. Természetesen A/4-es méretben, akár színesben, akár fekete-fehérben is kinyomtatható.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Igen, a bankkártyás fizetés a Barion fizetőkapun keresztül történik, a kártyád adatai természetesen nem jutnak el hozzánk. A Barion fizetési rendszeréről itt olvashatsz: 

Kérhetek technikai segítséget a letöltéshez?

Alapvetően nem, de ha nem érkezik meg az általunk küldött email a megrendelt naptárral, akkor természetesen segítséget nyújtunk a hozzájutáshoz.

Kérhetem nyomtatva is?

Ezt a terméket nem szerencsés nyomtatva küldenünk, mert sok többletköltséggel jár, amit a megrendelőnek kell kifizetnie.

A nyomtatási+csomagolási+postázási díj hozzávetőlegesen 3000 forint.

Ha valaki mégis szeretné, természetesen el is postázzuk vastag, fényes papíron, bélelt borítékban.

Mi a teendő, ha cégként vásárolok?

A vásárlás menete alapvetően ugyanaz, mint a magánszemélyek esetében. A különbség annyi, hogy céges vásárlás esetén, a megrendelőnél a cégnév mellett az adószámot is kötelező megadni.

Garanciális naptár? Az mit jelent?

Azt jelenti, hogy követjük a tanrendben bekövetkező esetleges változásokat. A Magyar Közlönyben kihirdetett módosítások alapján átszerkesztjük a naptárt, és a korábbi megrendelőinknek is újraküldjük a frissített verziót.

Ez nyomtatott, és postai formában kapott naptárakra nem érvényes, mert ott újabb nyomtatási+csomagolási+postázási költségek merülnek fel.

Hogy működik az átutalás?

Ahogy megnyomod a “Megrendelés” gombot, egy emailt küldünk neked a további teendőkkel. Ez tartalmazza majd a díjbekérőt, amelyen olvashatod a fizetendő összeget és a számlaszámot, valamint az átutaláshoz szükséges további, egyszerű instrukciókat.

Szóval, ha szeretne egy jól átlátható, hasznos segítséget a színes óvodai programok tervezéséhez, ne hagyja ki az Óvóbácsi Zsongodája NAGY, OVIS PLAKÁTNAPTÁRÁT!

Pin It on Pinterest